MALAYSIA-SINGAPORE-BRUNEI-INDONESIA-THAILAND-BANGLADESH
ADMIN AKAN UPDATEKAN INFO & TESTIMONI TERKINI DALAM MASA TERDEKAT
Maklum balas sertamerta CALL/WHATSAPP Faizah Abu Bakar 019-3227519

Friday, January 25, 2013

Apakah yang ibubapa takutkan?


Setiap ibubapa mengharapkan anak-anak mereka akan membesar dengan lebih pantas dan sihat serta bebas daripada sebarang ancaman. Jika diberi pilihan, setiap ibubapa mendoakan anak mereka akan menjadi lebih cerdas dan cerdik serta menjadi yang terbaik diantara rakan sebaya mereka.

Pencemaran makanan dan persekitaran menyebabkan kemorosotan fungsi imun tubuh anak-anak kita. Fungsi imun tubuh badan menjadi lemah dan kemunculan jenis bakteria yang baru atau super-virus memburukkan lagi keadaan.Akibatnya, berkemungkinan besar kita perlu mengambil ubat-ubatan dalam jangkamasa panjang, menjalani pelbagai pemeriksaan atau pembedahan, masuk wad untuk tempoh yang lama dan sebagainya. Selain itu, persaingan sistem pendidikan dan kehidupan sosial kini semakin sengit. Ibubapa bimbang terhadap pendidikan dan masa depan anak mereka.

Akibatnya, ibubapa yang tidak sabar akan memberikan kelas tuisyen kepada anak mereka ataupun mendaftarkan mereka untuk pelbagai aktiviti ko-kurikulum. Contohnya, kelas tarian, muzik, lukisan dan arithmatik serta pelbagai jenis kelas peningkatan diri demi meningkatkan tahap kecerdasan dan persaingan anak mereka. Namun begitu, ibubapa yang terlalu ghairah ini biasanya tidak prihatin terhadap kelesuan mental dan fizikal yang dihadapi oleh anak-anak mereka akibat daripada aktiviti-aktiviti sampingan yang keterlaluan ini. Maka, ibubapa juga takut bahawa anak mereka tidak cukup cergas atau berdaya saing.


Wis-D Essence yang merupakan salah satu rangkaian produk penjagaan kesihatan SNE akan membantu merealisasikan impian ibubapa untuk anak-anak mereka mencapai kesihatan dan kecerdasan mental yang optimum.

Wis-D Essence mengandungi manafaat ekstrak seperti berikut:-

1.Seabuckthorn padat dengan nutrient yang memanafaatkan tubuh kita seperti multi-vitamin, asid lemak, elemen surih dan pelbagai asid amino.

2.Lilin lebah mengandungi asid lemak, vitamin A dan sebagainya yang membantu meningkatkan fungsi imun.

3.Karotena membantu meningkatkan daya penglihatan dan kesihatan kulit sambil menyingkirkan radikal bebas.

4.Daun ginkgo biasanya digunakan untuk meningkatkan fungsi paru-paru dan membantu melegakan simptom batuk dan asma. Ia juga memiliki fungsi anti-koagulasi dan meningkatkan fungsi ingatan. Selain itu, ia merupakan antioksidan dan pengaut radikal bebas yang kuat.

5.Minyak kacang pain terbukti mengurangkan tahap kolesterol dan trigliserida, meningkatkan fungsi imun dan memiliki manfaat anti-kanser.

6.Stigma Crocus sativus membantu mengurangkan statis darah dan melancarkan peredaran darah. Ia membantu mengurangkan simptom kemurungan dengan menenangkan diri anda.

Oleh itu, kita haruslah memberikan Wis-D Essence kepada anak-anak kita (2 biji setiap pagi dan malam), agar tumbesaran mereka menjadi lebih sihat dan cerdas serta mencapai kecemerlangan yang tinggi dalam hidup mereka.

Free Image Hosting at www.picturetrail.com

FAKTA POPULAR

Email Admin

Hubungi kami untuk kami BUKTIKAN:
Nama:
Alamat Email:
BLOG URL
Catatan
Pastikan email anda betul kerana sukar untuk Admin membalasnya.
Maklum balas sertamerta call/sms Faizah Abu Bakar 019-3227519
Related Posts with Thumbnails